Main

07 oktober 2009

Elsevier 2009

In navolging van de opdracht begin dit jaar (Spotlight 1) heb ik voor Reed Elsevier voor een aantal charts extra functionaliteiten geimplementeerd (Spotlight 2) vanwege opgeschroefde specificatie eisen. Zo is er voor de circlemap chart die voor universiteiten en landen het spectrum van distinctive competenties (gecombineerde disciplines in de wetenschap) weergeeft een normalisatie functionaliteit gebouwd die ervoor zorgt dat de cirkels die de distinctive competenties weergeven geen storende proporties kunnen aannemen.


Normilisatie checkbox

19 juli 2006

MediaCatalyst 2005-2006

Momenteel ben ik voornamelijk werkzaam voor MediaCatalyst. Na een periode van een anderhalf jaar waarin ik via Aquent gedetacheerd was bij MediaCatalyst, ben ik gestopt met Aquent en heb besloten om zonder tussenpersoon direct voor MediaCatalyst te gaan werken.


Op stand aan de Keizersgracht

Continue reading "MediaCatalyst 2005-2006" »

01 juli 2005

Euro RSCG 4D

Ten tijden van het Nokia 20Lives project werkte ik voor Euro RSCG 4D. De locatie van het kantoor was Schiphol. Inmiddels is het kantoor verhuist naar Amstelveen.

01 februari 2005

Basis Communicatie

Nadat ik als zelfstandige was begonnen kreeg ik al snel een opdracht via Aquent om bij buro Basis Communicatie in Haarlem te gaan werken. De implementatie van een virale game "Hackit" moest worden voltooid. Een prettig reclame buro in een lommerrijke wijk van Haarlem.


Buro Basis Communicatie

01 februari 2001

Clockwork 2001-2005

Ik ben begonnen bij Clockwork, in februari 2001. Aanleiding was een personeels advertentie in notabene de "Donald Duck". De Volkskrant schreef een artikel over de nood van bedrijven om aan personeel te komen en dat men zover ging om zelfs de Donald Duck in te schakelen was een aansprekend voorbeeld. Ik las dat artikel toevallig ging langs en werd vrij snel daarna aangenomen. Het was vlak voor het moment dat de internet bubble knapte.


Oranjekerk locatie van Clockwork

Continue reading "Clockwork 2001-2005" »